Det øker stadig


Spread the love

Mengden av restauranter og kafeer, kontorer og arbeidsplasser, som gjerne vil ha en service eller et vedlikehold av sin kaffemaskin etter lang tids bruk, øker for hver dag. Og det er veldig hyggelig at dere velger oss som allerede er i nærheten.

 

Nå er det allikevel ganske store avstander i Vestfold, Telemark, Aust-Agder så vi prøver så langt mulig å tilpasse oss allerede eksisterende service i nærheten for å kutte kostnadene.

 

Så, gi oss en melding, helst på epost (kan i perioder være vanskelig å ta telefonen) hvis dere vil ha en service med bytte av slitasje deler, eller kanskje dere ønsker å bytte ut kaffekvern, kaffemaskin eller annet. Vi er behjelpelige med det også

 

Men, jo flere som ønsker servicebesøk, jo billigere vil det bli. Ta kontakt hvis du har:

Faema

Coffee Queen (CQ, CQUBE, EVO osv)

Bonamat

Expobar

WMF

Eller kanskje en annen modell. Det må være mulig å få tak i deler til den.

Vi har også diverse vaskemidler, vannfilter, kaffe, te, sjokolade, beger, rørepinner.

 

Ønsker dere en fast kaffeløsning har vi mulighet gjennom vårt søster selskap, KADO AS, å tilby en god løsning

Ønsker dere å kjøpe et flott fotografi på lerret, fotopapir, aluminium eller liknende, kan dere ta kontakt med Idestudio, som også er et søsterselskap. De har mange løsninger, og utrolig flotte bilder til å henge på vegg i hus, restaurant, arbeidsplass, kontor, møterom osv. Kanskje er det noen som fyller rundt tall hos dere, som Idestudio kan lage en 3 delt løsning på aluminium for dere? Kanskje ønsker dere egne postkort som Idestudio kan lage? Eller ferdige postkort? Idestudio er et lite studio fullt av ideer. De har faktisk tegnet en stilig vannkjøler. Vet det søkes investor til å utvikle videre.